Jakuzi Modelleri ve Fiyatları - Atlas'da!

Jakuzi, Günümüzün en popüler iletişim aracı olan internet üzerinden sizlere profesyonel hizmetler sunmayı hedefliyor ve tüm sorularınıza anında cevap verebiliyoruz. Günümüzün bilgisayar teknolojilerini ürünlerimize entegre ederek, hizmetinize kolay ve ergonomik kullanımlar sunuyoruz. Dilerseniz toplu projelerimizde gerçeğe yakın birebir ölçülü çizimlerimizle 3D görüntüler hazırlayabilir, tüm Atlas Jakuzi Jakuzi modellerimizde uygun fiyat avantajı ve kaliteli ürün farkını yaşayabiliriz. Atlas Confort Jakuzi olarak jakuzi sektöründeki uzun yıllara dayanan tecrübemizi siz değerli müşterilerimizle paylaşmaktan onur duyuyoruz. Kaliteli ürünleri ile sektörün aralık firmalarından olan Atlas Confort Jakuzi, standart ve özel ölçü üretimi dahil tüm jakuzi ihtiyaçlarımızı karşılayabilmektedir. Jakuzi Merkezi, çeşitli sektörlerde hizmet veren Arrita Group bünyesinde yer almaktadır.

Atlas Jakuzi

Orta Dünya, Jakuzi, DUSSELDORF en güvenilir ve dayanıklı tüketim sektörünün önde gelen şirketleri distribütör ürün grubu Spa, Jakuzi, spa gibi Türkiye'nin en köklü ve güvenilir markalar gibi temel özellikleri son ürünleri canlı olarak jakuzi, spa, masaj havuzları, kapalı yüzme havuzları her zaman müşteri ürün grupları vardır. Bilindiği gibi, hidromasajın basit tanımı su ile yapılan bir masajdır. uygulandığı en ideal yer banyoda jakuzi adı verilen küvetli dikey masaj sistemleridir. Bu masaj sistemlerinde su ve havanın fiziksel ve terapötik etkileri kullanılmaktadır. Hayalini kurduğunuz sağlıklı ve hijyenik bir ortam için tasarladığımız Atlas markalı ürünlerimizi banyonuzda sunmaktan gurur duyuyoruz. Ürünlerimiz her banyonun ölçü ve şekline göre tasarlanmış olup. Dereceli akrilik levhalardan küvet olarak üretilmektedir. Bu ürünler, bugüne kadar kullanılan küvetlerin aksine hijyen ve ısı genleşmesine karşı daha dirençlidi. Ultraviyole ışınlarına karşı renk değiştirmez, çizilmelere karşı daha dayanıklıdır, banyolarda kullanılan standart temizlik malzemelerine karşı maksimum dirence sahiptir.

Jakuzi Modelleri

Sonuçta Atlas, düz ve köşe küvetlerde duş teknesi ve hidromasaj sistemleri ile banyonuza konfor sunuyor. Jakuzi, lüks Jakuzi kategorisine dahil olan dökme akrilikten yapılmıştır. 5 mm kalınlığında Saf katkısız akrilik kullanılır, beyazlığını ve parlaklığını ömür boyu korur, kılcal sır çatlakları, sararma, renk değişikliği ve koku oluşmaz, gözeneksiz bir yüzeye sahiptir, bu nedenle leke yapmaz ve lekeler oluşmaz, yüzeydeki kir sıvı deterjan ve yumuşak bir bezle kolayca çıkarılabilir. Jakuzi Lüx Modelleri Oval Jakuzi Lüx, Düz Jakuzi Lüx olarak tasarlanmıştır. Tasarımında kullanılan dökme akrilikte abs (plastik) bulunmadığından bakteri, asbest, zehirli gazlar ve kanserojen madde içermez. Ses dalgalarını emer ve ortaya çıkan sesi vermez. Dökme akrilik jakuzi lux, doldurduğunuz suyun sıcaklığına uyum sağlar, ısı yaymaz ve su sıcaklığını korur. Kalın bir yapıya sahip olduğu için sıcak veya soğuk su temaslarından etkilenmez, genleşmez ve gerilmez. Banyolar, Bahçeler, Balkonlar, Teraslar, Yatak Odaları, Oteller, Spa merkezleri gibi yoğun ticari kuruluşlar gibi iç ve dış mekanlarda uzun süreli kullanım için tasarlanmıştır. Termal su kullanımı için uygundur.

Jakuzi Fiyatları

Ön ve yan panel kapakları jakuzi malzemesi olan dökme akrilikten imal edilmiştir. Jacuzzi Lux Modelleri iç ve dış mekanlarda kullanılabilme özelliğine sahiptir Jacuzzi Lux fiyatları, en son sistem teknolojisi ve dökme akrilik kalitesi kullanıldığı için boyut ve özellik bakımından farklılık göstermektedir.Oval ve düz lüks jakuzilerden mekanınıza en uygun ürünü seçebilir, açıklama kısmından ölçüm, sistem özellikleri ve fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz. Ürünlerimiz siparişinizle üretime alınır, kalite kontrol testinden sonra tüm sisteme monte edilir ve kuruluma hazır olarak teslim edilir. Seçtiğiniz jakuzi lüksü belirtilen boyutlarda bir bütün olarak gelir, demonte edilmez, bu nedenle taşıma işlemi sırasında kapılarınızın dönme yerleri bu boyutlara uygun olmalıdır. Seçtiğiniz jakuzinin lüks boyutlarının bulunduğunuz yere uygun olup olmadığını kontrol etmelisiniz. Belirtilen jakuzi lüksü ölçülerine uygun olarak Q50 kanalizasyon deşarj pimi, 3 x 2.5 TTR elektrik kablosu ve sıcak-soğuk akü çıkışları gibi altyapı tesisatı tamamlanmalı, zemin ve duvar seramikleri yapılmalıdır.

Kaynak: https://www.atlasjakuzi.com/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Türkiye'nin En İyi Jakuzi Firmaları ve Şirketleri

Tuzla Aydınlı Halı Yıkama - Penta Halı Yıkama Fabrikası